Twist terapija, novembar-decembar 2017

Twist terapija, novembar-decembar 2017

U ovom svetu sve izaziva divljenje, Prof. Park Jae Woo

Mesto i vreme: naknadno

Trajanje seminara: 12 školskih časova, rasporedjenih u dva dana

ŠTA JE TWIST TERAPIJA?

Twist terapija je izvorno metod prirodnog medicinskog tretmana korišćenjem pokreta i poza sa uvrtanjem, koji ima za cilj aktiviranje spiralne meridijane Neutro energetske mreže koja  bezuslovno pokriva svaki, i namanji segment ljudskog tela.

TWIST terapiju je razvio Prof. Park Jae Woo, koji je autor nekoliko teorija i terapija zasnovanih na tim teorijama. Neke od njih su: Su Jok terapija, Dijamantski sistem, Homo -Hetero teorija, terapija na Spiralnim meridijanima.

Twist pokreti mogu da se koriste kao nezavistan način prevencije i lečenja bolesti. To je autonoman terapijski metod koji ima sopstveni Nezavistan Duh.

Staro pravilo “lečeći ne naškodi” se sasvim odnosi na Twist terapiju.

Oduvek su bili najpopularniji oni metodi koji su, pored toga što su bezbedni, vrlo efikasni, laki za učenje, jeftini u primeni i za njihovo izvodjenje ne traže mnogo vremena.

Za izvodjenje,Twist terapija ne zahteva nikakve troškove. Naše telo je uvek sa nama a izvodjenje većine terapeutskih vežbi može sasvim lepo da se obavi  i kod kuće, na poslu ili u šetnji.

Pored oslobadjanja od fizičke patnje, Twist terapijom moguće je osloboditi  se i od emocionalne i mentalne patnje. Potencijal lečenja twistom terapijom osigurava efikasnu akciju kod praktično svih vrsta bolesti i simptoma.

TWIST TERAPIJA ima za osnovu Troizvornosnu teoriju koja predstavlja model postojanja svepostojećeg. Pored teorije, svi polaznici ovog seminara moći će praktično da je provežbaju.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]